maandag 12 november 2012

week 44 (*opnieuw) Schoolontbijt

Hoera!! Jaily en Jammely komen trakteren in onze klas omdat hun babybroertje is geboren! Van harte gefeliciteerd van ons allemaal! 
Julia maakte mooie kunstwerken voor de juffen. Deze tekening was zo grappig dat hij echt even op de foto moest.

Juf Tianda leert ons een nieuw liedje over knuffels. De kinderen mochten hun eigen knuffel meebrengen van thuis.De gitaar van juf Tianda vinden de kinderen erg mooi.

    Ook deze week is er weer hard gewerkt !! 
Juf Arivik oefent ook deze week week met kinderen op het veter strikken.En met resultaat van deze week kreeg Chloe haar welverdiende strikdiploma!! Zou het Finn ook lukken om binnenkort zijn diploma te halen? 

Juf Tianda is deze hele week bij ons in de klas, ze las een mooi prentenboek voor over boef en agent. Hierna mochten alle kinderen een tekening maken over het verhaal. groep 2 krijgt de opdracht te tekenen wat er gebeurde aan het begin van het verhaal, in het middenstuk van het verhaal en hoe het verhaal afliep. Julia had wel een hele bijzondere bril mee. Een zonnebril? een duikbril? of gewoon een gekkebril?

 Juf Monika las een bijzonder boek voor; 'Enge Eddie'. Eddie vindt zichzelf heel eng en gevaarlijk, maar wat vinden de kinderen? Een goed ontbijt in de ochtend is heel belangrijk! Vandaag was het ook heel gezellig want we deden dit samen in de klas . Jammie! Alle hulpmoeders , enorm bedankt voor het smeren en helpen!
De kinderen kregen nog een handige placemat waarop je precies kunt zien waar je bord, mes, vork en lepel moet staan. 
Geen opmerkingen:

Een reactie posten